admin@frstaapoteket.com Norge

OM OSS

Om oss

Frsta apoteket er din pålitelige nettbutikk med et bredt spekter av produkter som passer dine behov. Alle produktene som er oppført på siden vår er på lager. Forvent at bestillingen din blir behandlet umiddelbart etter at du har sendt inn forespørselen. Vi kan sende stoffet innen få dager, avhengig av hvor du er. Det tar oss 2 dager å sende pakken i Norge.

* Pålitelig frakt *

Vi bruker vår online leveringsopplevelse for å sikre våre kunder nåværende leveranser og total tilfredshet. Dersom du ikke mottar medisinen innen avtalt tidslinje, bestiller du en ny levering kostnadsfritt. Vi har en pengepolitikk som hjelper oss å levere den beste servicen.

* Kvaliteten på generiske legemidler *

Vi selger generiske legemidler av høy kvalitet som er kostnadseffektive for de kundene som ønsker å spare penger. Våre generiske legemidler har samme sikkerhets- og kvalitetsstandarder som de originale merkene. Vi tilbyr også generiske legemidler med tilsvarende dose og styrke til merkenavnet. Du kan være garantert ekte produkter når du bestiller med kjøp-god medisin

pakking

Våre pakkemetoder er svært profesjonelle og diskrete, slik at du kan få medisinen der du føler deg mest komfortabel uten mistanke. Ta kontakt med oss ​​hvis du har spørsmål om våre produkter og tjenester.

Merk at hvis bestillingen din er under kr4500, må du betale for forsikringsgebyret og fraktgebyret før vi kan fortsette med forsendelsen, men forsendelsen vil være gratis hvis bestillingen er fra kr4500 og over. Forsikrings- og fraktgebyret vil koste kr1350 hvis bestillingen din er under kr1500. Du bør også vite at bestillingen kan sendes fra USA eller fra Belgia, og du vil bli bedt om å betale det tilpassede gebyret. Tilpasset kan koste kr4500 og mer. Dette fordi medisinske produkter er blitt behandlet annerledes og pakker som er sendt diskret er også høye avgifter. Du bør ikke bli overrasket hvis du blir bedt om å betale et egendefinert gebyr. Merk dette før du bestiller på nettsiden vår. Vi vil ikke motta klager hvis du gjør noe annet. Alt er til fordel for en smidig leveringsprosess. Takk skal du ha.

WordPress Theme built by Shufflehound. frstaapoteket.com © 2024. Alle rettigheter forbeholdt. Vilkår for bruk og personvernerklæring